Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg hørte et svagt brag, og tænkte at lynet måtte være slået ned oppe på overfladen. Foran mig begyndte maskinen at summe. Pludselig udsendte den et kæmpe skærende hvidt lysglimt, der fik mig til at knibe øjnene hårdt sammen, og slå hænderne for øjnene. Jeg havde en følelse af at alting snurrede rundt, en følelse af isnende kulde, og intens varme, det varede kun et øjeblik, men da følelsen forsvandt, og jeg igen kunne åbne øjnene var jeg sikker på at jeg havde været væk i en evighed. Rummet var blevet erstattet af frodigt græsland så langt øjet kunne række.

Skriv kommentar

Besvarelsen Et dimensionshop er publiceret 14/06-2013 18:35 af ChrisEQ under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 2 - 19/06-2013 08:32
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Marlene Grann (LiliMarlene)
Jeg kan sagtens følge dine tanker, men der er ting, der springer mig i øjnene når jeg læser denne tekst. Det er ikke rigtige ankepunkter, blot tanker, som faldt mig ind mens jeg læste:
"Jeg hørte et svagt brag," Jeg vil ikke udelukke, at et brag kan være svagt, men jeg synes der ligger i det, at det et brag altid må være en høj lyd, så i mine ører, lyder det som en selvmodsigelse. Jeg siger ikke, at det nødvendigvis er det, men det er bare mine tanker.

"Pludselig nærmest eksploderede den" får det til at lyde som om, den IKKE eksploderede, men at maskinen gjorde noget andet, der mindede om. Jeg er bare så nysgerrig efter at vide, hvad maskinen gjorde, hvis den ikke eksploderede.

Men teksten er rigtig actionpacked, og du har ihvertfald lavet en meget passende besvarelse i denne øvelse.

Mine bedste tanker,
Marlene
8 år siden
8 år siden
#2 ChrisEQ
Hej Marlene

Tak for feedback. Jeg kan godt se hvad du mener, dit første punkt udspringer fra at jeg ser et laboratorie, under jorden, for mig, og at et lyn nedslag derfor ville være dæmpet. Men jeg tror det kan gøres mere klart så jeg vil forsøge at rette det.

Dit andet punkt er jeg helt enig i, og det er nu rettet.

Kristian
8 år siden