Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

De overfyldte hylder tårner sig op omkring mig. Det får gangen forud til at virke lang og snæver. Jeg kan øjne udgangen for enden, men alligevel virker den uendelig langt væk. Den neurotiske bippen giver genlyd i hele butikken.
En ældre krumrygget dame kommer til syne for enden af gangen. Hun trækker langsomt sin trolley efter sig med sløve, slæbende skridt i retning mod kassen.
Panikken griber mig. Mine svedige hænder knuger om håndtaget. Jeg skubber vognen af alle kræfter. De små hjul slingrer og gør vognen ustabil. Jeg sætter farten op. Jeg skal nå det! Jeg SKAL nå det!

Skriv kommentar

Besvarelsen Kasseracet er publiceret 29/06-2013 00:17 af Simone Strandvad (SimoneJS) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 29/06-2013 00:17
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Astrid Harboe (bette o)
Spændings niveauet er der helt bestemt i den lille historie, om et ret klassisk emne (jeg har også været der ;) ). Det eneste er virkelig stavning - ej hvor skal man passe på, og du har været så uheldig at lave fejlen i din overskrift: racet er det engelske ord, du mener vist: ræset. :)

- Ellers rigtig godt :)
7 år siden