Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg tager i døren, Soffie kommer løbende i mod mig. Springer op. Jeg klapper hende på hoved og taler mit særlige Soffie-sprog. Hun hopper ned og løber logrende rundt om mine ben. Josephines ansigt kommer frem fra sofaen. "Min faster" hun sætter i løb mod mig. Jeg tager hende op i mine arme, men allerede inden jeg har krammet hende er hun klar til at komme ned igen. "Se far er her også" siger hun og springer hen i mod legetøjet der er spredt. Kaster mig i nærmeste stol Soffie hopper op på skødet og putter sig ind til mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Mine piger. Min Lykke er publiceret 18/07-2013 10:34 af Lizette Sonne (Lizette-Amalie) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 2 - 19/07-2013 09:37
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
En fin lille tekst, trods lidt småfejl(som du sikkert selv kan se ved en ekstra gennemlæsning).
Jeg ved ikke, om jeg synes det er action. Mere en beskrivelse af glæde og hygge. Det er et dejligt hverdagsbillede.

Hilsen Sanne
7 år siden
6 år siden
#2 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Actionpræget tekst er det, men for mig er den også en smule forvirrende. Klart at det ikke er muligt at aflevere en komplet novelle i 55 ord, men det er da muligt at lave en "afsluttende" historie. Ligger der en skjult betydning i det der "faster" og "far er her også" - jeg kan ikke helt gennemskue det.
6 år siden