Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"I er under vores kontrol" siger fyren i sædet foran, mens han presser en genstand mod sit sæde. De beordrer os til ikke at gøre modstand, og foretager så en kropsvisitering. De tager mit armbåndsur, min fars kamera og finder også frem til pungen i min bæltetaske efter at have befamlet mit skridt. Også min ven bliver berøvet for sine mest værdifulde ejendele. Dernæst kører de os fra bankautomat til bankautomat, hvor de hæver så meget som det lader sig gøre fra vores kreditkort. På et tidspunkt stopper de bilen og efterlader os i vejkanten med et "fortsat god dag!".

Skriv kommentar

Besvarelsen Tanzania baby er publiceret 31/07-2013 19:17 af Mikkel B under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 31/07-2013 19:17
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Wilfred Nord (Hassus)
Interessant og intenst scenarie at vælge. Min mest positive reaktion er ved den sidste sætning med de overraskende "venlige" sidste ord fra røverne. Det står i god kontrast til alle de andre hændelser. Jeg ved ikke om det er meningen, men jeg synes at jeg-personen virker en smule afskåret fra selve hændelserne i sine beskrivelser - der er ikke mange følelser og videre overvejelser at finde. Personen er måske i en form for choktilstand eller ud-ad-kroppen-oplevelse. Det er i sidste ende også meget forståeligt taget hele situationen i betragtning.
7 år siden
7 år siden
#2 Millen
Jeg er enig i at jeg-fortælleren har en vis distance, måske også lidt for meget. Situationen er godt valgt, men der er nogle formuleringer der er meget "skriftlige", hvis du forstår. Et eksempel kunne være "I er under vores kontrol" som er meget lidt mundret, eller "Også min ven bliver berøvet for sine mest værdifulde ejendele."
Jeg ville gerne tættere på situationen, også selvom den så måtte dække en kortere periode.
7 år siden