Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han trykker på knappen og skiven begynder at dreje rundt. Han løfter armen og placerer den armlignende genstand og nålen rammer. Kaffen er varm og stolen er blød. Lyden af kaos farer ud af højtalerne og hans hjerne kæmper, hans ører kæmper. Kæmper ikke imod, men med kaos'et og omformer det. Det er som glas der bliver knust og metal der skraber ulideligt imod beton. Indtil ørerne begynder at se og farver kommer frem. Den sorte kaffe smager behageligt, sætter hjernecellerne yderligere i beredskab og kaos er nu musik. Aldrig venden tilbage til kaos og koden er brudt . Eufori.

Skriv kommentar

Besvarelsen Eufori er publiceret 02/08-2013 13:58 af Martin Ringgaard under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 02/08-2013 13:58
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Joaqin
Hej Martin.
Den er lige i skabet. Supergodt skrevet.
Mvh.
Joaqin
7 år siden
7 år siden
#2 Martin Ringgaard
Mange tak for det Joaquin:)
7 år siden
7 år siden
#3 Houge Lippi (Røgsof)
Hej Martin

En god tekst som tager afsæt i en real situation og bliver actionpræget som opgaven jo dikterer. Jeg synes dog godt, at der kunne være mere action og fiktion. Jeg er specielt vild med din synæstetiske metafor, "... ørerne begynder at se farver", og spekulerer på om det ikke kunne have gjort teksten vildere og måske åbne et mere spændende fiktivt univers, hvis det kom tidligere i teksten. Men overordnet set fin tekst.

Hilsen

Houge
7 år siden