Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vi sidder i skrædderstilling overfor hinanden. Mine hænder kurver om hans kinder, og det intense øjeblik, hvor vi begge flyver, og ingen ved hvordan de kommer ned igen opstår. Sengen giver efter når vi rykker på os, og han sluger mig som en sød drik med øjnene. Alene og stille i dette rum. Tiden har efterladt os her, og jeg vover at bringe den tilbage.
Læner mig frem og han modtager min mund med hans. Slipper sommerfuglene løs i min mave, og han ånder lettet op. "Det havde jeg ventet længe på" siger han over min skulder, og genopliver tiden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tidsløse minde er publiceret 04/08-2013 18:07 af Anne Sophie Schou (Fitte) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 04/08-2013 18:07
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Joaqin
Hej Anne,

Dejligt med lidt kærlighed. Det er tydeligt at Du har skrevet meget. Du forstår at lege med ord både erotisk og poetisk. Anyway, jeg læste lige Din profil, og hæftede mig ved det omkring dit forsøg på at udgive en bog eller noveller. Som Du ved må man ikke reklamere her på siden, men jeg kan fortælle Dig at der er flere steder på nettet hvor Du selv kan udgive Din bog, novelle eller digte og til meget billige penge. Du står bare selv for markedsføringen af denne. Men Du nævner selv Facebook. Og som Du sikkert ved er der også andre sociale tjenester hvor Du kan promoverer din Evt. bog, novelle eller digte. Tak for din kommentar. Ideen er en gammel vandre historie jeg engang har hørt. Alt lykke til. Joaqin :-)
7 år siden