Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hurtigt ud fra badeværelset og ind under sengen. Vent, der kommer nogen. Jeg prøver at nå om bag skabet, men det er for sent. Der lyder et skrig. Opdaget! Jeg forsøger at bakke lidt væk, men nu dukker der endnu en op. Det første slag falder hurtigt. Jeg undviger til højre og prøver at nå tilbage på badeværelset igen. Endnu et vildt slag, men det rammer dørkarmen og bøjer af. Sikkerheden er nær. Stadig bliver der skreget og flere tramper rundt. Jeg er der næsten ...

KLASK! "Nu fik jeg den, skat. Så kan du godt holde op med at skrige."

Skriv kommentar

Besvarelsen Flygt for livet er publiceret 14/08-2013 14:06 af Lars Vennike Nielsson (LarsN) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 14/08-2013 14:06
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Først forstod jeg den ikke helt, men nu sidder jeg og griner. Godt fundet på, og sjovt når man finder ud af meningen :-)
7 år siden
7 år siden
#2 Human89
Må indrømme jeg lo lidt, da jeg nåede til slutningen, man får helt ondt af hvad igennem min opfattelse kun kan være en edderkop. Jeg er selv meget bange for dem, og scenen lyder som noget kunne foregå i min egen lejlighed. Synes det er en rigtig god tekst, blev fanget af flugten, og interesseret i hvad det var, og da jeg så opdager hvem der flygtede måtte jeg le lidt. Overraskende, flot :)
7 år siden