Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Et lukket rum. Lampen sendte et blødt lys ned over mig. Plydselig bredte en dunkel farve sig fra den. Hurtigt tog jeg hænderne til mig. Væggene var begyndt at bløde. Forskrækket bakkede jeg tilbage. Snublede og landede på gulvet. Med et gisp træk jeg benene til mig. Foran mig lå en forvreden og ligbleg krop. Den greb om min ankel og stirrede på mig med sorte øjne. Jeg rullede om på maven. Rev og sled for at rykke mig væk. Blodet fra væggene flød mod gulvet og gjorde det glat. Jeg kunne ikke længere holde fast. Skriget undslap mine læber..

Skriv kommentar

Besvarelsen Mareridt er publiceret 16/08-2013 11:48 af Jette Petersen (Babyangel85) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 3 - 16/08-2013 11:49
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Human89
Der lidt stavefejl, men ellers virker teksten som en meget klassisk mareridt scene som jeg tror folk kan nikke bare en smule genkende til. Især det sidst hvor man ikke kan skrige og oftest vågner.
7 år siden
7 år siden
#2 Ditte Kunkel Klitmøller
Super skrevet, men med nogle slå- og stavefejl.
Jeg kan rigtig godt lide din historie - et klassisk horrorfilms- eller mareridtsscenario. Kunne måske ønske mig en lidt mere overraskende slutning, men alt i alt kan jeg godt lide din fortælling. :-)
7 år siden
7 år siden
#3 Jette Petersen (Babyangel85)
Tak for jeres kommentarer. Jeg har prøvet, så godt jeg kunne at spotte fejl, men kan virkelig stirre mig blind på dem. Kan godt se, at slutningen kunne have været skrevet på en anden måde. Faktisk har jeg tænkt på flere måder, hvorpå jeg kunne have gjort det mere uhyggeligt. Det er min første tekst herinde, så ville ikke rette en helt masse i den.
7 år siden
7 år siden
#4 Wich Mann
Det er lidt af en thriller. Og den er uhyggeligt god.

Jeg ville bare ønske at det var muligt at gøre den lidt længere end hundrede ord, for den fortjener en forlængelse synes jeg.
7 år siden
7 år siden
#5 Jette Petersen (Babyangel85)
Denne version er skrevet lidt om så det passede med 100 ord. Er ved at skrive en bog hvor det indgår.
7 år siden