Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg er frisør. Jeg kortklipper kvinder. Jeg står i salonen med saks og trimmer parat. Venter på at et offer sætter sig i stolen, og lader sig plysse af mig. Kortklippede kvinder er min lidenskab. Langt hår er en svøbe for en frisør. Vi tjener ved en kortklipning, men i disse tider med langt hår tjener vi intet.
Jeg facineres ved lyden af en trimmer der begraves i et langt hår. Ved lyden af en trimmer der begraver lange lokker på gulvet. Klipningen overståes på få minutter, og en kortklippet skønhed forlader salonen. Kort klippede kvinder er lykken. Ja da !

Skriv kommentar

Besvarelsen KortKlippedeKvinder er publiceret 19/08-2013 12:35 af Wich Mann under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 19/08-2013 12:35
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Nicolai Nystrup-Eriksen (Nystrup1995)
Du har fat i kortheden her. Er det din passion, at kortklippe kvinder eller var det en livlig fantasi der susede igennem dit hoved? ;)
Kan godt lide det spændningselement du sætter ind med "Venter på at et offer sætter sig i stolen..." Godt skrevet ellers!
7 år siden
7 år siden
#2 Wich Mann
Da jeg skrev om et offer i stolen, tænkte jeg naturligvis på den elektriske stol eller tandlæge stolen.

Jeg har læst at langt de fleste mænd, foretrækker langhårede piger. Og psykologer udbreder sig om hvorfor at det forholder sig sådan.

Jeg har set nogen Youtube videoer hvor langhårede kvinder får en pageklipning eller en bobcut, og jeg synes at disse kvinder ser brandgodt ud med deres nye style. Men her i Danmark er det lange hår et "must" især blandt unge kvinder.
Jeg finder imidlertid at kort hår og pageklip er lige så interessant at se på.
Disse videoer, samt psykologerne og mit eget syn på tiltrækkende kvinder, er vist baggrund for mit manus.

Jeg er ikke frisør eller noget i den retning :)
7 år siden