Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun stod et øjeblik i lyset fra det åbne køleskab. Prøvede at finde ud af om hun selv havde ladet det stå åbent. Man kunne næsten se tandhjulende bevæge sig i hendes hoved.
Jeg bed mig i læben af sød forventning, inden jeg stak hånden ned i bæltet. Greb fat om noget hårdt, med rystende hænder, og holdt den frem foran mig. Holdt vejret. Sigtede.
Hendes øjne så meget gule ud i lyset fra køleskabet, og hun kiggede direkte på mig. Med et gisp der rungede igennem hele lejligheden, dukkede hun sig. Køleskabslågen hamrede ind i væggen, og noget knustes.

Skriv kommentar

Besvarelsen Sød forventning er publiceret 28/08-2013 18:34 af Sarah Dideriksen (Cyborgen) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 2 - 09/10-2013 14:53
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Nicolai Nystrup-Eriksen (Nystrup1995)
Hva sker der så bagefter!? Meget åben slutning, selvfølgelig der er jo ikke mange ord at gøre godt med. Spændingen tager til fra starten, og hænger ved indtil ord nr. 100. Spændingen fangede allerede mig i det første lille afsnit, ser da frem til noget mere, hvis det er noget du har tænkt på.

Meget levende. Sanser og ordene har et særligt sammenspil her. Det er lige før, at jeg kan mærke personens adrenalin suse igennem kroppen idet, "jeg-et" sigter på, det jeg tolker, som cyborgen.
Men hvad er det, som din "jeg-person" peger frem imod sig selv, og sigter med? Det er mig lidt et ukendt element, hvad det er. Måske det er noget helt andet, end en almindelig pistol.

Lad det være som en inspiration. :) Super god tekst ellers!!
7 år siden
7 år siden
#2 Jette Petersen (Babyangel85)
Jeg må sige, at det gjorde mig noget nysgerrig at læse. Du har helt klart lagt op til noget spænding. Flot.
7 år siden
7 år siden
#3 Alda M. Nielsdóttir (Wavie)
God, spændende tekst, men slutningen var lidt forvirrende, men det er jo det, når man kun ahr 100 ord at gøre godt med.
7 år siden