Inspirationsøvelse #5

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Anne og Peter vågnede, da vækkeuret ringede, selvom det var søndag skulle de tidligt op. Peter skulle ud og spille fodboldkamp, og Anne ja hun skulle nok bare sidde hjemme. Peter skyndte sig ud på badeværelset for at gøre sig klar. Anne lå stadig under dyne og kiggede efter ham. De havde været kærester i 2 år nu. De havde mødtes til en fest og var faldet for hinanden med det samme. Peter havde inviteret hende ud og hun havde ofte været med til hans kampe. Det var faktisk lang tid siden at hun havde været med til en kamp. Hun blev helt flov da hun tænkte på det, så hun skyndte sig ud af sengen. Hun besluttede sig for at overraske ham, og tage af sted til hans kamp. Hun ville ikke sige noget, hun ville vente med at gå, til han var taget af sted. Peter kom ud fra badeværelset og kyssede hende farvel og gik ud af døren. Anne skyndte sig ud på badeværelset, så sig i spejlet og satte sit hår. Tog tøj på og skyndte sig ud af døren. Da hu kom hen til det stadion Peter havde sagt de skulle spille på, var der helt tomt. Så Anne troede hun var kommet fortidigt. Hun gik igennem den lange gang, forbi det skab hvor det trofæ stod, som han havde været med til at vinde , den første gang hun var med til en af hans kampe. Hun smilede lidt og gik videre. Ude på banen gik der kun en gartner og slog græsset.
Anne gik over til ham. Det var ikke her der skulle være kamp og hvad han vidste af så skulle holdet ikke spille mere i år. Anne blev forbavset hvor var Peter så henne? Hun prøvede at ringe til hans mobil, han tog den ikke, så hun besluttede sig for at tage hjem. Anne begyndte at blive nervøs, hun kunne ikke forstå hvorfor han havde løjet. Anne s telefon ringede, hun tog den og en stemme sagde at hun skulle komme hen til cafeen. Da hun langt om længe kom der hen og åbnede døren stod alle hendes venner, hendes familie der. Alle stod og kiggede på hende, og pludselig stod Peter foran hende. Han lagde sig på knæ og friede til hende. Alle kiggede på Anne da hun sagde ja. Det var den bedste overraskelse hun nogensinde havde fået.
Tilfældige ord: overraskelse, vækkeur, gartner, spejl, trofæ

Skriv kommentar

Besvarelsen Den bedste Overraskelse er publiceret 22/09-2013 22:59 af papayapigen under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #5.
Version 2 - 23/09-2013 09:49
Besvarelsen er på 398 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Hun gik igennem den lange gang, forbi det skab hvor det trofæ, han havde været med til at vinde, den første gang hun var med - denne sætning synes jeg ikke lyder færdig. Der mangler et ord eller flere.

Ellers en sød lille tekst :-)
7 år siden
7 år siden
#2 papayapigen
Babyangel85 Tak fordi du skrev det. har prøvet at sætte nogen ord ind. Kunne godt se der manglede noget da jeg læste din besked. Så tak for hjælpen
7 år siden
7 år siden
#3 Jette Petersen (Babyangel85)
Sætningen er blevet meget bedre :-)
7 år siden
9 måneder, 24 dage siden
#4 Chrysanthe Appollina (LittleJensen)
Sikke en sød tekst, jeg frygtede helt den ville ende dårligt til at begynde med.
Men det er sådan en sød lille fortælling, der gør man får et lille smil på læben :-)
9 måneder, 24 dage siden