Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Uhyre". Lugten var rædselsfuld, som mødding på en lunken sommerdag. "Så du også noget?". Hyllias pande glinsede i faklens blafrende skær. Hendes øjne tiggede om hjælp, mens hun svagt nikkede. Roone ville helst trykke sig ind til hende og forklare, at alt nok skulle gå, sådan som han plejede. Med en rystende hånd fastklemt om snedkerkniven vendte han sin fakkel mod skoven. En grov vejrtrækning lød bag dem og de for sammen. Men der var intet. Han holdt om Hyllia. Hun havde lukket sine øjne og hulkede blidt. Han elskede hende. Med et pust gik faklen ud og Hyllia skreg.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bonum cursum er publiceret 01/10-2013 11:46 af Ivar Munk (Gwanman) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 01/10-2013 11:46
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Fint brug af de 100 ord. Man fornemmer uhyggen i nærheden, men tror godt du kunne have gjort det endnu mere uhyggeligt. Men som sagt kan det være svært på kun 100 ord.
7 år siden