Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Pulsen bankede små svedperler frem ved de høje tindinger. Han brugte de stødvise pust til at blæse de fedtede vildfarne hår væk fra munden og øjnene. Han kunne tydeligt mærke hendes blod pumpe i kroppen og han kunne se det, lige under hendes ene øje. Følelserne rev i ham, så hans læbemuskulatur dirrede. Det føltes som om årerne vakuumerede inde i ham og sugede al energi ud af hjerne, så det flimrede for øjnene, med tusindvis af små kridhvide lys. Han var lige ved at komme nu. Han stønnede og hun skreg, da han opgivende slap taget om hendes hals.

Skriv kommentar

Besvarelsen Små kridhvide lys er publiceret 07/10-2013 21:38 af Corby Wiley (Tiabisu) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 07/10-2013 21:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Reality
Super god beskrivelse, som giver rigtig mange billeder på nethinden - jeg bliver overrasket til sidst i teksten, da jeg på en eller anden måde havde forventet en anden situation udspille sig.

På den ene side kan jeg vildt gode lide det, og samtidig bliver jeg pludselig forvirret, fordi min hjerne havde forventet noget andet. Og det er det en god forfatter kan - så det er godt gået. Min hjerne kom bare lige i konflikt med sig selv :-).
7 år siden
7 år siden
#2 Sarah Elvira
Med meget få og præcise ord forstår du virkelig at fange øjeblikket - og ikke mindst læseren! Fedt skrevet!
7 år siden
7 år siden
#3 Ellen Dorthea Haagensen
intensivt og fantasien spiller med lige fra start. overraskende
7 år siden