Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

En hjemløs mand hænger sig selv, så folk kan se ham dø og få dårlig samvittighed. Mens hans lig hænger og dingler, kommer nogle larmende børn i fastelavnstøj forbi og begynder at slå ham med deres køller. Mens de morer sig, sætter de gentagne slag deres brutale præg på liget og det ligner mørbanket kød fra et slagteri. Der gemmer sig nogle gode slagter-aspiranter i de syge unger. De får slået hul i liget og ud af det vælter der noget slik ud som et vandfald. Men alt det slik er for gammelt, hvilken de slik-glade børn bliver skuffet over.

Skriv kommentar

Besvarelsen Makaber fastelavn er publiceret 20/10-2013 15:34 af Michael Lillegaard Larsen (motana) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 20/10-2013 15:34
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Som overskriften lyder, så er det en makaber tekst.

Der er lige et par småting. Anden sidste linje har to gange ud, her kan du sagtens udlade den ene. Den sidste linje forstod jeg ik, da jeg læste den første gang. Men tror der skal stå hvilket isteden for hvilken?

Ellers er det godt og uhyggeligt skrivet ved brug af de 100 ord :-)
7 år siden
7 år siden
#2 Krista Stroyer
Jeg kan godt lide idéen med tekststykket. Jeg elsker den føste sætning
7 år siden