Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg løb for livet, men kanten var tæt på nu. Grænsen mellem liv og død. Jeg svedte voldsomt og mit hår klistrede til min pande. Jeg løb, men hvad var der tilbage at løbe for. Alle er bange, alle skriger i frygt for at det er dem næste gang. Nu det mig, jeg løber for mit liv. Helt tæt på grøften, helt tæt på dødens afgrund. Skikkelsen af døden stod lige bag mig. min fod gled og jeg hang nu nede i grøften. Døden smilede og jeg kunne se livet rende ud, mens jeg langsom lod mine fingre slippe kanten.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dødens løb er publiceret 21/10-2013 20:54 af Krista Stroyer under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 21/10-2013 20:54
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Uha sikke en levende og spændende tekst. En rigtig clifhenger. I sætningen der starter med: nu det mig. Synes jeg der mangler, er, men det er måske en smagssag. Flot brug af de 100 ord :-)
8 år siden