Det forkerte sted på det forkerte tidspunkt

Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det eneste han følte var kulde, slag kunne han ikke mærke længere. Lydene var også forsvundet, på nær den uregelmæssige melodi af vanddråber imod betongulvet og den monotome stemme fra skyggen. 'Svin, sig hvor det er, du skal dø nu', gentaget igen, igen...
De bøjede ben smertede af anstrengelse. Ståltråden der forbandt hans testikler med gulvet holdt ham nede, ståltråden fra loftet og rundt om halsen holdt ham oppe. Hænderne var fri, fingrene var tapet sammen med gaffatape.
Han kunne ikke svare på spørgsmålet, for han vidste ikke hvad skyggen sang om. Benene gav efter og de sidste lyde forsvandt...

Skriv kommentar

Besvarelsen Det forkerte sted på det forkerte tidspunkt er publiceret 05/11-2013 16:51 af Kubeba G Lui under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 3 - 07/11-2013 09:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lars Find-Andersen (Bibelot)
Kravet .. fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord ... er opfyldt. Handlingen er også aktionspræget. Sproget også fint, dog med en mangel her ... Lydene var også forsvundet, kun den uregelmæssige .... her mangler hørtes eller måske bedre ...Lydene var også forsvundet, på nær den uregelmæssige.
En meget åben handling, måske lidt for åben (han vidste ikke ... stiller læseren uden antydninger til at følge op på). Billederne er dog tydelige og dramatiske på den gode måde.
Bibelot
7 år siden
7 år siden
#2 Jette Petersen (Babyangel85)
En uhyggelig og spændende tekst. Jeg får lyst til at læse mere :-)
7 år siden
7 år siden
#3 Kubeba G Lui
Tak for feedback. Jeg er helt enig i kritikken.
7 år siden