Der var engang

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie med valgfrit tema. Historien skal påbegyndes og afsluttes med samme sætning, og sætningen skal have en vis relation/funktion til historiens indhold. Øvelsen går ud på at få sætningen til at ændre mening i løbet af historien - og forudsætter naturligvis en vis portion opfindsomhed. "Der var engang..." må ikke benyttes i sætningen - du skal selv være lidt kreativ.

Der var engang, hvor alt var godt. Dengang jeg holdt alt for mig selv. Der var kun en person, som var mig nær. En person, som vidste få ting om mig, men alligevel ikke alt. Den eneste, jeg snakkede med. Men så tvang de mig herhen. Og se hvor jeg er endt? Alt er blevet vendt på hovedet for mig. Jeg har faktisk følelser nu. Jeg er omgivet af mennesker hele tiden. Det driver mig til vanvid. Jeg kan ikke overskue flere mennesker i min hverdag.
De har knust mig. De har ødelagt alt for mig. De ved alt om mig. Tanken gør mig nervøs. Nervøs for hvad der nu vil ske. Hvad vil de med mig? Kan de overhovedet lide mig, eller er det hele bare en leg? Jeg ved det ikke, jeg er jo slet ikke vant til dette. Kan jeg ikke bare komme tilbage? Tilbage til dengang, hvor jeg havde en person mig nær.
Jeg kan ikke holde det ud. Jeg knytter næven, lader den ramme væggen. En smerte brænder i min hånd. Tårerne danner sig i min øjenkrog, men de triller ikke ud. Mine øjne vil ikke lade mig græde. Jeg vil græde. Men jeg kan ikke.
Nervøsiteten for hvad der vil ske i morgen, stiger mig til hovedet. Selvom dagen i morgen, nok ikke vil blive så meget anderledes end denne. Men hvorfor kan jeg ikke bare komme tilbage? Hvorfor måtte jeg ikke blive der, hvor jeg var. Der hører jeg til. Ja, der var engang.

Skriv kommentar

Besvarelsen Der var engang er publiceret 06/11-2013 20:43 af CIndi under skriveøvelsen Der var engang.
Version 1 - 06/11-2013 20:43
Besvarelsen er på 251 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Poul Brasch (Blækhuset)
Hej igen Cindi
Jeg var her...som jeg var i din anden historie lige før.
Vh. Poul
8 år siden