Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Cassidy og Eve er 13år de er bedste veninder, det bedste er at de går i sammen klasse. De har været bedste veninder i 9år, de går til dans sammen, de er nogen af de bedste. Idag skal de være sammen med Vanessa og Kitty, de skal sidde hjemme hos Cassidy og se StepUp om aftnen da de skal sove sammen. Dagen efter skal de konkurrere i København, hvor de alle tager der op sammen, hvis de vinder skal de til New York i 2uger. Nu kom dagen Cassidy, Eve, Vanessa og Kitty havde glædede sig helt vildt til måneder.

Skriv kommentar

Besvarelsen New York er publiceret 11/11-2013 21:23 af CamillaPuma under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 11/11-2013 21:23
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lars Find-Andersen (Bibelot)
Skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst lyder opgaven. Det korte er opfyldt, men der er ingen reel action. Fiktionen er svær at få øje på. Teksten virker meget realistisk præget. Der er mange grammatiske fejl (formentlig slåfejl). Mange unødvendige gentagelser (f.eks bedste veninder). Handlingen er meget styret af den alvidende forfatter, hvilket gør det svært at fange læseren. Jeg har på fornemmelsen, at du alene har satset på at ramme de 100 ord. Prøv at indbygge nogle kontratser og evt. en åben slutning.
Bibelot
7 år siden