Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Alle havde drillet ham siden han kom til byen. Mobbet ham til han havde fået tanker, om ikke at ville leve mere. Det var ikke noget han selv kunne gøre for, men at blive født med en stumpnæse. Selvfølgelig var det blevet kommenteret af mange fra klassen, hvis ikke det kun var blevet til et grin fra deres side. Klassen havde været på strøgtur hele dagen, der var ingen der rigtigt ville snakke med ham, kun vikaren. De havde snakket siden de havde sat sig ind i toget, hvor de andre elever havde siddet og snakket som høns. Vikaren spurgte ham, hvad han ville være når han blev stor og så tænkte ham.. Han ville være en kontorelev på skolen, hvor han ville blive en attentantmand, så han kunne dræbe de værste mobber og resten ville han bortføre og sætte dem ud på det område hvor der stod "strålingsrisiko", så de alle sammen kunne se "sjove" ud og så kunne de selv mærke hvordan det var blive mobbet!
Derefter var vikaren helt stille..
"De andre børn ved ikke hvordan det er, at have en stumpnæse!", havde havde han sagt. Vikaren havde hertil svaret: "Jeg synes ikke du skal være så sur over, at have en stumpnæse. Jeg kender mange der har sådan en næse. Det handler om, at du skal være dig selv, være glad og acceptere mere dig selv og din næse".. Drengen havde siddet lidt og kigget ud af vinduet. Det var der aldrig nogen der havde sagt til ham.
Da klassen var kommet til Hovedbanegården og de SKULLE gå 2 og 2, var der kommet en pige hen til ham. De havde aldrig snakket sammen, men da hun så på ham med de smilende øjne og glimrende, blev han helt glad og kunne slet ikke lade være med at smile.
Tilfældige ord: stumpnæse, strøgtur, kontorelev, attentatmand, strålingsrisiko

Skriv kommentar

Besvarelsen Mobber du? Det håber jeg ikke er publiceret 09/01-2014 15:46 af DaddelHans under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 2 - 06/05-2014 22:05
Besvarelsen er på 303 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 DortheaJohanne
Fin handling, realistisk, sød slutning. Alt i alt en superfin tekst! (:
10 år siden
10 år siden
#2 Nanna M. Agerbo Esbensen (Nanna Agerbo)
tommel op for den! :) Du får nogle gode virkninger frem i teksten. Jeg personligt holder af at man kan mærke hvad de føler?
ellers synes jeg at den var rigtig god!
10 år siden
10 år siden
#3 DaddelHans
#2 Nanna
Jeg forstår ikke helt hvad du mener med dit spørgsmål. Hvad mener du helt præcis? :)
10 år siden