Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Løjtnanten pustede hårdt i fløjten og med et blev skyttegraven omkring ham levende. Mændene myldrede op af stigerne og satte kursen mod fjenden. Men allerede da han forlod skyttegraven brød helvede løs. Fjendes maskingeværreder åbnede ild og deres kugler flåede de fremstormene mænd fra hinanden. Løjtnanten nåede lige at råbe "Fremad", før han blev slået omkuld. Han lå som naglet til jorden ude af stand til at bevæge sig og i takt med den boblende lyd fra hans lunger, blev alt langsomt mørkere. Han nåede lige at tænke på sin kone og to børn derhjemme før det blev helt sort.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fløjten er publiceret 28/06-2014 22:01 af Michael Aagaard under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 28/06-2014 22:01
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Liv Kjøller (blækklatten)
Hej Michael!
Drablig tekst, med et emne som er helt oppe i tiden lige pt.
"I takt med den boblende lyd fra hans lunger," elsker den beskrivelse!
Måske du kunne arbejde lidt mere med at beskrive situationen, istedet for at fremskride en handling? Især når det skal være sådan en kort tekst :)
Ellers en fed scene at lave det hele i!

Vh. Liv
5 år siden