Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han vendte hjem for at sikre sig at hans kone havde det godt, men mødte kun løbet af et maskingevær pege mod ham. Truende hætteklædte mænd stod og råbte: "Hvor er hun?" Hurtigt dukkede han sig. Lavede en "stunnende" uppercut, greb fat om det truende gevær og sigtede det ind mod den hætteklædte. Skuddene bragde rundt om ham mens han trykkede på aftrækkeren. Han hørte mandens døende gisp. Vristede våbnet frit fra den dødes krop, rullede bag vitrineskabet mens han skød nådesløst. Vitrineskabets glas klirrede. En jagende smerte i skulderen. Der blev stille. Nu vidste han, hun var i sikkerhed.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dødstrussel er publiceret 04/07-2014 19:14 af Maria Aagaard (maraja85) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 3 - 19/07-2014 17:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Charlotte Bøg Buus Christensen (Zofrost)
Meget actionfyld lille tekst. Du kunne have sparet et par ord, hvis du læste den grundigt igennem :) To gange "og" og et "han" for meget.
Det er svært at skrive en tekst uden kontekst på så få ord, men du klarer det meget godt.
6 år siden
6 år siden
#2 Maria Aagaard (maraja85)
Du har helt ret Charlotte. Der bliver gentaget lidt for meget "han" når jeg læser teksten efter. Det for teksten til at virke lidt hakket. Det må jeg lige rette.
6 år siden
6 år siden
#3 Michael Aagaard
Hej Maria

Imponerende hvor meget action du har fået klemt ned i 100 ord.
Lige en lille detalje, skæftet på et gevær er "bagenden", så sætningen skulle nok have heddet "...men mødte kun løbet af et maskingevær..." :o)

Mvh
Michael
6 år siden
6 år siden
#4 Maria Aagaard (maraja85)
Mange tak Michael for din feedback. Jeg retter lige det med løbet ;) - Det e rikke sådan når man ikke har den store viden om våben :D.
6 år siden