Sidste del

Opgavebeskrivelse

Øvelsen går ud på at skrive sidste del af en kort historie, som er opdelt i to skriveøvelser (se "Første del"). Dette er anden og sidste del. Hvis du endnu ikke har besvaret første del, bedes du gøre dette før du besvarer denne skriveøvelse. Du skal lægge vægt på at få opdelt historien et oplagt sted i handlingens forløb. Læs endvidere opgavebeskrivelsen til "Første del".

Jeg plaskede resolut vand i mit hoved, som om det kunne skylle farven væk, og de tanker der havde frembragt den. Jeg tørrede mit ansigt i et håndklæde og spekuleret højt, "Måske kunne jeg let og elefant, springe over de gange, det skete, men... Hvad så med Anders... Hvad vil han tænke/mene/syns om det?" Jeg hængte håndklædet tilbage, åbnede forsigtig, døren og luret forsigtig ud i gangen, for at se om der skulle stå nogle, men det gjorde der heldigvis ikke.
Jeg listede hen til hoveddøren og tog mine sko på. Åbnede døren og gik ud. Den lune sommer vind slog straks i mod mig og omfavnet mig som en kær gammel ven.
Solen varmede så godt at jeg bare stoppede op ude foran hoveddøren og vendte mit ansigt op i mod den. Hvor længe jeg havde stået sådan med lukkede øjne, skal jeg ikke kunne sige? Jeg havde nemlig skudt, alt i baggrunden.
Lyde, som mine følelser og min halv færdige historie som mine nysgerrige tilhørere ventede på at høre til ende inde i spisestuen. Jeg nød bare solen og den frihed jeg følte lige nu. Derfor havde jeg registret at nogle var kommet ud til mig. Ikke før en hånd blev lagt på min ene skulder. Det gav sådan et sæt i mig, at der undslap en halv kvalt lyd over mine læber.
"Rolig nu, min skat. Det er bare mig," hviskede Anders stille ind i mit højre øre. Hvor efter han nippede mig blidt i min øreflip, med sine læber. Mit hjerte fløj øjebliklig op i halsen på mig og truede med at, bruge min tunge som et springbræt, til friheden. Jeg rykkede væk fra ham, inden han fik lagt en hånd på min mave. Jeg ture ikke se på ham, så jeg sagde bare, "Kom, lad os gå ind til de andre igen," hvor på jeg tog hans hånd og førte ham ind i spisestuen igen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Del. 2 - Detaljer eller ej? er publiceret 14/07-2014 20:23 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) under skriveøvelsen Sidste del.
Version 1 - 14/07-2014 20:23
Besvarelsen er på 320 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Lizette Sonne (Lizette-Amalie)
Hej Winnie

Jeg er ked af det, men skal jeg forvente der kommer en tredje del? for lige nu giver historien ingen egentlig forløsning? What is going on?
Hun tænker og tænker over noget der skal siges, men det må vi andre åbenbart ikke vide? Måske er det et hint at kæresten strejfer hendes mave, men det er ikke noget klart hint.

Desuden er jeg også lidt ked af dit tanke-sprog (både i første og anden del) bliver lidt utroværdigt - lidt pænt - lidt kedeligt. Tænker du aldrig fuck, eller nu holder de bare kæft, i stedet for 'gad vide hvad de tænker'? Skal ikke afvise det bare er mig.

Undskyld min direkte-hed - håber du kan bruge det til næste gang du skal skrive noget :)
Mvh Lizette
6 år siden
6 år siden
#2 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Det er da rene ord for pengene og det er jeg da glad for.

Og nej, sådan tænkte jeg ikke, da jeg skrev det.
Beklager meget.

Jeg havde lidt problemer med at afslutte den, det beklager jeg også meget.
6 år siden