Leonora og broderskabet

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Leonora er bare en almindelig små forvirret teenagepige, der går i det forkerte tøj, har de forkerte fritidsinteresser og har et alt for hidsig temperament. For slet ikke at tale om hendes excentriske forældre der ødelægger enhver chance, for at Leonora kan blive en af de populære piger i skolen.
Men alt det ændre sig med et en dag hun, på vej hjem fra fægtetræning, ender i en tog ulykke. Pludselig befinder hun sig midt i en dødelig magtkamp mellem verdensomspændende broderskaber. En kamp som åbner op for en helt ny verden fyldt med overnaturlige kræfter, ridderlighed og ikke mindst venskaber for livet.
Så nu Leonora ikke bare en småforvirret teenager. Nu er hun en småforvirret teenager som skal forsøge og tøjle sine ny vundne kræfter og et forstå et helt nyt verdens billede.

Skriv kommentar

Besvarelsen Leonora og broderskabet er publiceret 26/07-2014 23:25 af Michael Aagaard under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 26/07-2014 23:25
Besvarelsen er på 134 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Simone Hjort (Milana)
Ej, hvor fedt! :D Jeg ville straks give mig i kast med den bog!
4 år siden
4 år siden
#2 Kristian Andersen (Den_Friske)
Lyder som en spændende historie. Ville helt klart læse den hvis det var en bog. :)
4 år siden