55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Håret er sat, ansigtet penslet med glød, øjnene tegnet med flirt, læberne smurt ind i frækhed og tøjet er blot en leg. Stearinlysene blafrer og brænder på livet løs, mens duggen falder på den kolde hvidvin på bordet. Tiden overlapper tidspunktet. Ensomheden overtager rummets atmosfære lige indtil, lyden af et bank skræmmer ensomheden bort igen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tidløs tid er publiceret 22/08-2014 21:57 af Kiki94 under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 22/08-2014 21:57
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 1234smulan
God beskrivelse af hvordan det kan være at vente.
Fin tekst :)
7 år siden
7 år siden
#2 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Skøn malerisk beskrivelse. Specielt er jeg vild med vendingerne "øjnene tegnet med flirt, læberne smurt ind i frækhed", hvor der leges med ord og betydninger, der normalt anvendes i anden sammenhæng. God kort tekst.
7 år siden
6 år siden
#3 Alfred Phønix Modin (Manio)
Opgaven er løst, og du har gjort det med en flot sprog, hvor du leger med ordene og skaber semantiske spændinger ved at flette abstrakter og konkreter.
Jeg kan godt lide "tiden overlapper tidspunktet", og den forløsning der optræder til sidst.
6 år siden