Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

"Hvorfor er det vi taler om mit tyngdepunkt?" Han smiler og trækker på skuldrende. "Noget skal vi jo tale om." Hun fnyser og ryster på hovedet. "Jeg gider ikke tale mere om træning. Kan jeg få en drink mere?" Han giver tegn til bartenderen - en lille fræk rødhåret der begynder at gå hen mod dem, alt imens hendes hofter svinger som et pendul, fra side til side. "Hvad kunne i tænke jer?" Hans øjne glider hurtigt ned af den rødhårede pige og så tilbage på sit selskab. "Gin?" hun nikker og kører sin venstre hånd igennem sit hår. Hun føler sig pludselig utilstrækkelig ved siden af det glatte røde hår, de grønne øjne og den timeglasformede krop. Det eneste hun kan tænke på, mens pendulet svinger hen mod ginflasken der står på hylden mod væggen, er at opretholde sit pokeransigt. "Er du sur?" siger han og lader spidserne af sine fingre kærtegne hendes venstre knæ. Hun gisper og trækker benene tættere ind til sig, så hans fingre glider af hendes bare hud. "Hvad lavede du før?" siger hun og tager imod glasset med en isterning der flyder rundt i gin. "Jeg havde mit eget flyttefirma, men det gik konkurs." Hun væder læberne i den kolde væske og trækker på skuldrene. Hendes røde læbestift smitter af på glassets kant. Hun fortryder pludselig at have fjernet sit ben fra hans berøring og kan mærke at hans interesse for hende, forsvinder som sand mellem fingrene. Bartenderen har bøjet sig ned over en kasse øl og hans øjne låser sig fast på det bagerste af hendes jeans. Hun bliver grebet af panik, tager fat om hans ansigt med begge hænder og planter et vådt kys på hans nybarberede kind. Det smager bittert af aftershave. Den røde læbestift sidder tilbage som et frimærke på et postkort. Han fjerner ikke blikket fra de blå jeans. "Du bør gå. Aldersgrænsen er 18." Hun lader sig glide ned af den høje barstol og kan mærke stolens kant skrabe ned af sin ryg. Hun presser læberne sammen i en tynd streg og finder balancen i de røde stiletter, der er et nummer for store. "Vi ses i morgen til træning." siger han og tager en slurk af sin gin. Hun nikker og vender sig om. Inden hun er nået til døren, har hun sorte streger fra øjne til hage.

- Der skete en fejl da jeg uploadede min besvarelse, så mine 5 tilfældige ord blev byttet ud med nogle andre. De oprindelige 5 ord, som jeg har taget med i min besvarelse, er:
Tyngdepunkt, Pokeransigt, Flyttefirma, Frimærke, Aldersgrænse
Tilfældige ord: attentatmand, politirapport, prestigebyggeri, strålingsrisiko, hukommelsestab

Skriv kommentar

Besvarelsen Utilstrækkelig er publiceret 26/08-2014 11:08 af LouiseLarsen under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 26/08-2014 11:08
Besvarelsen er på 430 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 AnnKA
Hej!
Personligt synes jeg, at det er en skide god tekst, hvor du er god til at beskrive og forføre læseren. Jeg elsker din brug af tillægsord og mystikken og stemningen du får draget ind i teksten.
Ærgerligt med fejlen, hvor ordene ændrede sig, da du skulle oploade teksten, men du har jo opfyldt øvelsen ud fra de oprindelig ord.

Keep up the good work!(:
7 år siden