55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hun stirrede dybt ind i lyset "hvad tror du det kan være?" sagde hun, mens vi nærmede os. Jeg svarede ikke. Jeg nød bare den uimodståelige svage brummen. Vi kom endnu tættere på, der var lig over alt, men det chikanerede os ikke. Vi var der næsten. Der var et blåt glimt, alt blev sort.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den lysende kirkegård er publiceret 10/09-2014 09:13 af RuneD under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 10/09-2014 09:13
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Anin
vil gerne læse mere. ordet chikanerede i denne sammenhæng forstyrrer lidt synes jeg men ellers er der lagt op til intensitet.
6 år siden
6 år siden
#2 Martin Smedegaard Larsen (Gungner)
Jeg kunne faktisk også godt tænke mig at læse mere, men synes også, ligesom ovenstående, at ordet "chikanerede" godt kunne have været erstattet af et andet ord :)
6 år siden