Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Min pung er væk!" Råbte han højt så alle hørte det. iagttog sine mål. En tog sig til brystlommen, en anden baglommen. Det bedste mål afslørede ikke værdiernes placering. Men blikket, hvem havde han øjenkontakt med? var det politiet?
Han så sig omkring imens han bevægede sig imod målet, med brystlommen. Noget var galt, men hvad? Han satte tempo på, gik "uheldigvis" ind i manden med brystlommen, drejede en omgang, undskyldte for sin "klodsethed" og fortsatte videre. Hvor var manden med det mærkelige blik?..Pludselig endnu et sammenstød og en mavepuster. "Undskyld!" et flabet grin. Rullet af en rivaliserende bande.

Skriv kommentar

Besvarelsen På Perronen er publiceret 28/09-2014 22:52 af Thomas Oesten under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 28/09-2014 22:52
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 DaddelHans
Du mangler at rette din tekst, for store og små bogstaver. Derudover er din tekst meget forvirrede. Dog en fin historie, men synes der mangler noget dramatisk!
6 år siden