Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det slog ned på min krop, regnen blev ved. Men jeg måtte ikke stoppe, han måtte ikke finde mig. Han måtte ikke nå hen til mig. Han var lige i hælene på mig. Jeg var ved at blive træt. Mine fødder var ømme, mine ben var trætte, og min balkjole var gennemblødt.
Det hele begyndte så fantastisk, hvordan kunne det ende i det her? Mine lunger hev efter luft, men det var forgæves, der var ikke noget luft tilbage i verden, i hele universet. Jeg væltede ned på asfalten. Da han nåede op til mig, kikkede han ned og skød.

Skriv kommentar

Besvarelsen Katastrofe er publiceret 06/10-2014 12:56 af Iben1452 under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 06/10-2014 12:56
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Ceci171b
Din historie er virkelig god. Super god. Iben Iben
5 år siden
5 år siden
#2 Simonegreve
Utroligt spændende kort tekst.
Du skriver rigtigt godt, og formår virkelig at fange læseren.
Rigtig flot :-)
5 år siden
1 år, 9 måneder siden
#3 Derfor
Gratiosus siger jeg dig bredt. i samtykke med Adam. Danses for logkrukken mod selve solen på mit indre. Struktur i alle ender og kanter. Rigt berøvet af flåten
Styrkende organiseret kendetegn. på rygmarven. jeg beaere med sommerfuglevinger. For og bag domprovster og brillemagere. sat op til narrestreger i bølgegang. Flettet slynger melodi mod koordinerede elme tusser. Der bare formerer i de døves vrede rottehuller..forgabelse...studeres når jeg læser dine ord ---her er mine... Hej. Lone Wienberg Hansen...om du er her endnu...for din historie faldt jeg på røven for ...og lokummet brænder. Hej Lone Wienberg Hansen.
1 år, 9 måneder siden