55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"HVOR KU' DU!? EGOISTISKE SVIN!"
Han stod overfor mig. Kaffeånden som en dyne over mit ansigt. Jeg kiggede på hans hænder. Den var kommet frem, skarp og glimtende. Jeg forsøgte at tale ham fra det han ville, men for sent. Køligt, flængede han mine forræderiske læber. Jeg kunne smage mit svigefulde blod i munden...

Skriv kommentar

Besvarelsen Stukket i ryggen er publiceret 05/11-2014 12:57 af Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 05/11-2014 12:57
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Kristian Andersen (Den_Friske)
Godt skrevet. Kan godt lide at du ikke skriver hvad det er han har i hænderne, men selv lader læseren gætte sig frem til det. Venlig Hilsen Kristian.
6 år siden
6 år siden
#2 Ling Ling (forvirretkylling)
Masser af plads til fortolkning for læseren, hvilket er dejligt. Spørgsmålene springer frem: Hvad har fortælleren gjort, der er så forræderisk? Hvem er "han" ? Åh, nysgerrigheden brænder :-)

Dette kunne være en dejlig trailer til en længere historie..
6 år siden