Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Følelsen af melankoli blandet med en svag berusende lykke. Tanker om de sidste par dages hændelser, der gennemtrænger min forstand. Først tanken om de interne samtaler, grænsen til romantik. Og så erindringen om utroskab, skylden, men fastholdende beslutning om intet at ville fortælle. Var det virkelig det værd? Var det tilstrækkeligt at risikere? Var det virkelig det værd at blive så tvivlende omkring sin egen kærlighed og troskab bare for et simpelt lille kys? Ulovligt, dog så spændende. Men var det kun følelsen af savn, eller en nyblomstret følelse? Jeg græmmes af fortvivlende tanker jeg ikke kan holde fast på.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvad gør jeg er publiceret 17/11-2014 17:36 af j.valentin under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 17/11-2014 17:36
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Simone Kristine Sørensen (Simonekristine)
Wow. Det lyder rigtig godt og meget levende! Måden du har skrevet på gør at i hvertfald jeg lever mig helt ind i det når jeg læser! :-)
9 år siden