Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Befriende der midt i det hele, støv og ild og blod og regn og kroppe kæmper om at vælte dig omkuld først. Da er det sikkert at skæbnen ikke længere er i dine hænder.
Ansvaret blev løftet fra dine skuldre idet meteor nummer 7849 i mælkevejen besluttede sig for at tage en totalkollision mod moder jord. Din fremtidige lykke er smidt ud sammen med alle andre forventninger og det er ikke din skyld hvis du aldrig bliver happy. Krash og bum og bang og ligeså tilfredstillende som en action film er det at din eksistens ikke længere er dit ansvar.

Skriv kommentar

Besvarelsen Da din verden væltede er publiceret 05/12-2014 17:53 af Raakilde under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/12-2014 17:53
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
Fuck hvor er det FEDT!! ELsker det!! Bedste twist på katastrofe jeg har læst herinde. Sådan! At vende det til noget positivt og, i mine øjne, super befriende, det gør mig sgu glad.

Vidste at der ville ske noget godt hvis jeg loggede herinde i dag og din lille tekst er det hele værd.
5 år siden
5 år siden
#2 Daniella Helvant (Eddie)
Elsker denne.
Pointen er nærmest en åbenbaring, for på den ene side ved vi det jo godt, og på den anden side er det fantastisk at få vist så klart som i scenariet her.
Jeg er ret imponeret over at du kan servere den så flot på kun/præcis 100 ord.Det eneste sted hvor sproget virker lidt konstrueret er ved 'Krash og bum og bang', og selv med langt videre rammer end her ville det være en detalje.
5 år siden
5 år siden
#3 Raakilde
Mange tak for de pæne kommentarer! Det giver mod på at skrive endnu mere
5 år siden
4 år siden
#4 Anne Sophie Schou (Fitte)
Normalt er jeg ikke fan af "simple" naturkatastofer, eller "klichéerne" som jeg kalder dem, men faktisk fanger du mig i den vinkel du har valgt for os. Det er en slags perception at jeg ville se naturkatastrofen fra en anden vinkel, men det var ikke mit ansvar og jeg har intet andet valg end at læse det fra din vinkel, og åhh hvor er jeg glad for at du gjorde den. Den er morsom, oprivende og så livsbekræftende. Du har taget katastrofen, åbnet døren Overlevelse, Livsanskuelse og Terapi-for-døende helt uden forsikring og kastet os ud i den her situation som får mig til at smile. Du har nemlig givet mig en helt ny vinkel jeg ikke så komme. Tak for det.

/ Anne Sophie
4 år siden
4 år siden
#5 Maibrit Dessau (M_Dessau)
Skøn beskrivelse af den lille tanke, som nok rammer de fleste af os i et kort øjeblik, for så hurtigt at blive jaget på flugt.
Tak for det!
4 år siden