Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det er mørkt, så mørkt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Bag mig kan jeg mærke den iskolde dør, mine rystende hænder er presset mod den, en sidste barriere mellem mig og dem. Jeg kan høre skrigene i gangene oven over mig. De forfærdelige skrig, bare de ville holde op. For hvert skingert skrig kommer de tættere på, en nådesløs nedtælling til afslutningen. Jeg ved de er på vej. Mit hjerte banker, jeg hører min egen hivende vejrtrækning. Et sidste skrig, et sidste hjerteslag, før stilheden sænker sig. De er her. Døren springer op og slynger mig fremad. Jeg skriger.

Skriv kommentar

Besvarelsen Nedtælling er publiceret 06/12-2014 22:00 af Deavena under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 06/12-2014 22:00
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Kia Højgaard
Jeg kunne virkelig mærke spændingen. Flot skrevet!
5 år siden
5 år siden
#2 Kristian Andersen (Den_Friske)
En yderst velskrevet tekst fortalt så man kan se det hele for sig og virkelig sætte sig ind i hovedpersonens situtation. Især de to sidste sætninger er rigtig godt skrevet. Den har gjort sig fortjent til fem stjerner.
5 år siden
5 år siden
#3 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej Deavena, du klarer jo opgaven, og du får malet et fint billede i ord af en katastrofesituation, hvor alt er panik og kamp for at overleve. Rigtigt godt skrevet.

VH Mons
5 år siden
5 år siden
#4 KatrineHagrid
Virkelig velskrevet og fangende. Jeg får sådan en lyst til at vide hvad der sker bagefter, og hvem eller hvad der er efter hovedpersonen.
5 år siden
5 år siden
#5 Ditte Kunkel Klitmøller
Uhygge på højt plan! Kan rigtig godt lide din 'åbne' fortælling, hvor man ikke ved præcis, hvad der foregår. Meget medrivende og spændende fortælling. Godt gået.
5 år siden