Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vind og bølge lyd var nu så højt at selv om de stod ved siden af hinanden var de nødt til at råbe.
"Hun holder ikke til ret meget mere!" råbte hun, "Vi skal lægge drogen ud!" Han nikkede, og som en krabbe, bevæget han sig sidelæns gennem cockpittet, mens han skiftevis flyttet sikkerhedslinen.
Bølgen kammede over agten af båden og ramte lige som han havde løsnet den ene line. Med et voldsom tryk, braste hans anden line og bølgen tog ham med. Hun hang i røret og da hun fik vandet ud af øjnene var han ikke at se.

Skriv kommentar

Besvarelsen Stormen er publiceret 09/12-2014 12:11 af Carsten Breuning (carstenb) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 09/12-2014 12:11
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Anne Sophie Schou (Fitte)
Selve historien er rigtig fin, og katastrofal det er den også. Jeg er måske bare ikke med på det gængse sprog med "drogen" og er "røret" telefonrøret? Sprogligt opstår der ind i mellem nogle fejl, men meningen fastholdes, f.eks. "bevæget"skulle måske have været "bevægede", da jeg ikke går ud fra han var rørt... tilmed "flyttet" til "flyttede". :)
Jeg ser det som en anden form for katastrofe, ikke den som folk primært har valgt, men måske stadig lidt for almen/oplagt til min smag.
Katastrofe er som regel noget vi mennesker måske forbinder med ting der nærmest er så specielle og sensationelle at de kun foregår i film, men katastroferne inde på livet og noget som allemand kan relatere til findes også, og det er den følelsesmæssige katastrofe jeg søger.
Til det skal det dog siges at jeg tydeligt mærker den følelsesmæssige katastrofe idet han forsvinder. God slutning, dem er jeg fan af.

Tak for læsningen.

/ Anne Sophie
9 år siden