55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hun bider sig i læben. " Skat.. Er Stine stadig.. Dejlig i dine øjne?" Stilheden falder over badeværelset. Han kommer stille ind. " Er du jaloux?" hun vender sig om på den anden side. Han kravler op på sengen, ligger sig bag hende, og tager armen om hendes læn, " Det skal du ikke. Jeg elsker kun dig."

Skriv kommentar

Besvarelsen Jalousi Vs. Kærlighed ? er publiceret 10/12-2014 19:18 af andr557c under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 10/12-2014 19:18
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 12.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Mogens Sørensen (Mons1957)
Ja, en typisk konflikt mellem par, jalousien og så ofte på en eks. Ja, antallet af ord passer også, men du har vist lige strøget et ord, der skulle have været der grammatisk set. "Det skal du ikke være" det vil man sige her, når det drejer sig om en sindstilstand. Her skulle du nok have strøget et andet ord. Du har ellers klaret opgaven godt med at skildre en konflikt i 55 ord.

VH Mons
6 år siden
6 år siden
#2 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej andr557c
Du har fint fået skrevet om jalousi og kærlighed på de få ord du havde til rådighed.
Flot!
Vh. Jytte
6 år siden
6 år siden
#3 andr557c
Tak :) Og det kan jeg godt se. Mindre fejl der ;)
6 år siden
3 år siden
#4 Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Jeg synes rent skriveteknisk at du nået et rigtigt godt og fint resultat. Spændingsmæssigt ligeså. Men jeg hader kærlighedshistorier :) dog får du 4 ud ad 5 stjerne fra mnig på grund af at det er super fint skrevet :)
3 år siden