Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

De to sjæle nærmede sig hinanden. Jeg så hvordan deres øjne blussede af had og raseri. Hele dansegulvet stoppede og de mange blikke vendte sig imod de to hovedpersoner. Tiden gik i stå. De to personer stødte sammen og resulteret i en lussing, et puf, et slag i maven og en masse bandeord. Jeg havde det godt indeni. Endelig kom den dag, hvor jeg kunne nyde denne herlighed af en slåskamp. Jeg havde endda fået den bedste plads i midten. Jeg var fyldt med fryd. Pludselig sagde den ene undskyld og græd. Også kyssede de... Hvad var det? En katastrofe!

Skriv kommentar

Besvarelsen Undskyld? er publiceret 21/12-2014 10:16 af Laura Jægergaard (Jægergaard) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 21/12-2014 10:16
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Bjørg Skovsende (Pipaluk)
Jeg smilede da du endte din lille historie og det kan jeg godt lide. Det er herligt, at mennesker tilgiver hinanden til sidst.
9 år siden