Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Den lille pige kommer gående ind i stuen. Hendes forældre råber og skriger af hinanden igen. Pigen forstår ikke hvad der kommer til at ske. Hun ser hendes mor pakke en kuffert, mens tårerne triller ned ad hendes kinder. Moderen trækker kufferten hen af køkkengulvet uden at se sig tilbage. Den lille pige begynder at forstå det hele. Tårerne flød ned af hendes kinder, mens hun skriger efter hendes mor. Hun er bange. Bange for aldrig at skulle se sin mor igen. Den lille pige løber efter bilen, som begynder at køre. Bilen stoppede aldrig. Den lille pige var mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den lille pige er publiceret 10/01-2015 01:39 af Luxuryline under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 10/01-2015 01:39
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Josefine Alma (Josx)
Det er ekstremt smukt og intenst skrevet, og jeg må indrømme, at jeg faktisk fik lidt våde øjne, da jeg begyndte at læse det. Virkelig godt!
Hvis jeg skal sige noget til det, må det være, at jeg synes, det havde en forvirrende effekt, da du skiftede over til datid i sjette linje ved "Tårene flød ned..", hvor du så skifter til nutid igen bagefter. Men det er jo bare en detalje..
4 år siden
4 år siden
#2 Luxuryline
Josx, tusind tak! Det er første gang jeg rigtigt skriver sådan noget, så det er jeg glad for. Og tak for din kommentar. Det med datid er dog en lille fejl fra min side af, og kan godt se hvad du mener
4 år siden
4 år siden
#3 Lise Jensen
smuk skrevet og hvor tragisk for den lille pige, som er dig selv. Den sidste linje er bare rigtig god- Det giver lige det der skal til.
Som en anden også skriver, så er det dit skift til datid der måske er lidt forvirrende. Men ellers smukt skrevet. Tak for tanker herinde.
Lise
4 år siden
4 år siden
#4 Tina Kristiansen (Tinak)
Meget velskrevet og rammende. Autentisk på den måde at jeg tænker den lille pige var dig. Det vækker følelser og den lille pige kunne også være mig. Godt ramt :-)
4 år siden
4 år siden
#5 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hejsa Luxuryline, du har jo lige klaret det, som har været oppe i debatten, at skrive en tekst om en helt anden slags katastrofe end de sædvanlige. Det er jo fint, for det er set med den lille piges synsvinkel og for sådan en størrelse er forældrenes skilsmisse en katastrofe. Du har også klaret opgaven flot med at få det skrevet med det fornødne antal ord.

VH Mons
4 år siden
4 år siden
#6 Anette Rasmussen (an120390)
rigtig flot og personlig skrevet.. beskriver samtidig også lignende situationer for mange andre børn verden over, som hest gerne skulle være denne oplevelse foruden
4 år siden
4 år siden
#7 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Luxuryline
Du har lavet en fin Drabble-katastrofe som fik tårerne frem hos mig.
Vh. Jytte
4 år siden
4 år siden
#8 Mine Vinkler
Smuk og velskreven på rods af lidt tidsforvirring. Stærk og medrivende tekst.
4 år siden