Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Eksplosionen er lydløs i de første nanosekunder; menneskekroppe vender sig på vrangen, skrigene bliver fanget indeni. Men indersiden af deres ansigter; deres bagudbøjede arme; de blafrende sener er højrøstede alligevel - som lydbølgen der er forsinket, men som nu slynges ud sammen med de udtværede, røde masser; muren af sammenpressede lydbølger spreder sig som ringe i vandet; kvæster alt i en radius af hundredetusinde kilometer, mens jeg selv falder på knæ; beder min sidste bøn, lader mig i dette skæbnens øjeblik fritage for ansvar, opgiver og ser bedende til himmelen. Det er et traume, jeg gennemlever, hver gang de skændes.

Skriv kommentar

Besvarelsen DETONATION er publiceret 14/01-2015 13:47 af Freja Lind under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/01-2015 13:47
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 40.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Haris Mehic (Harkandk)
Det er utrolig dybt, og meget medfølelse i!
Det er desuden også virkelig smukt beskrevet, hver en detalje!
Jeg tror slet ikke jeg har oplevet, at skulle sætte mig fast til en tekst så meget som denne. Rigtig flot stykke arbejde!
5 år siden
5 år siden
#2 Kellany Bramm (Kellanypiin)
Jeg elsker, simpelthen elsker din brug af ord! Du beskriver det meget godt, og billedet jeg får fra teksten i mit hoved er på en gang smukt men også ganske forfærdeligt. Og sandheden til teksten, dens mening og dybde går lige i mig. Det er en tekst en masse kan identificere sig med, og det er godt. Det giver føling for dine skrevne ord og det synes jeg er suverænt.
5 år siden
5 år siden
#3 Vikinuit
Øv det kender jeg godt... fra begge sider! Godt beskrevet og god pointe.
5 år siden
5 år siden
#4 Ditte Kunkel Klitmøller
Fantastisk brug af ord... teksten fremstår helt levende i mine øjne. Dét kan du virkelig godt være stolt af. Meget velskrevet og meget dramatisk på den seje måde. Sådan.
5 år siden