Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg ligger i et mørkt, menneskeforladt rum og gemmer mig fra den larmende uempatiske verden der vrimler uden for min dør. Mit sind har indstillet sig til en ensom tankestrøm, i mens jeg ligger med et svedende hoved på en klistret pude, og det er gået op for mig, at den verden der engang kunne elske, nu er ramt af alvorlig folkesygdom. Hos størstedelen af befolkningen er empatien, følelserne, og alt dét der gjorde mennesket til noget særligt, sivet bort fra menneskets hjerneceller. Min menneskelige hjerneforbindelse ligger jeg stadig, ene og alene med, og venter på at møde Mennesket igen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hjernecellen der blev glemt er publiceret 29/04-2015 00:20 af Gry Larsen (Skriveren91) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 29/04-2015 00:20
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Mads Larsen (Mads_murder)
Udemærket prosa. Får mig til at tænke på en krise jeg selv gennemlevede i mine unge år. Meget smukt
5 år siden
5 år siden
#2 Henning Blauenfeldt (HenningB)
God drabble. De der er, eller har været i det mørke rum vi genkende hjernecellens følelser.
Måske kunne du overveje at lave sidste sætning til to.
vh
Henningb.
5 år siden
5 år siden
#3 Seet
Enormt interessante tanker! Du kunne overveje at arbejde med nogle begreber fra biologien for at undertrykke (hvad jeg tror er) pointen yderligere
5 år siden