Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Musikken kommer ud af højtalerne, og stemningen er godt igang til fødseldagsfesten. På facebook var det gået op for ham tidligere, at fødselaren er en fælles bekendt til en gammel klassekammerat. Han kigger sig omkring. Det er sandsynligt, at han er med idag - men ifald, hvor er Tommy? Lignede Tommy mon sig selv, efter alle de år? Der; ved baren, det er jo Tommy - han går direkte mod baren, allerede med selvsikkert fremstrakt hånd, inden den sidste distance er tilbagelagt. En forundret Tommy i hånden til hilsen.
"Hej Tommy, længe siden..."
Tommy ryster på hovedet:
"Jeg hedder Kjeld..."

Skriv kommentar

Besvarelsen Tommy er publiceret 30/05-2015 19:54 af Mads-Peder Winther Søby under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 30/05-2015 19:54
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Mads
Du beskriver fint den situation, mange har prøvet, at tage fejl af en person, bare fordi man synes at håret eller noget tøj lignede. Bare så pinligt.
At begrænse sig til 100 ord at beskrive på, er en meget svær kunst, hvis man ønsker meget mere med. Det klarede du.
Vh- Jytte
5 år siden
5 år siden
#2 Mads-Peder Winther Søby
Hej Jytte,
ja det er godt nok ikke meget plads, til at flette lidt handling ind... Men det er jo også øvelsen. Tak for kommentaren. Mvh. Mads-Peder
5 år siden