Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

Her gik jeg og troede at alting var velbevaret og jeg havde god tid, men jeg blev klogere. Elsker mine to unger over alt på jorden og de betyder alt for mig og fylder alt her og i dag fik jeg, så fornøjelsen af at min den mindste er ved at være i puperteten. Han gør oprør med sine venner, som har en ide om de gerne må opføre sig, som det passer dem her hjemme hos mig og lader til jeg skal være barnepige for alle de andres unger. Selv om jeg aldrig selv er børnefri, så det er ved at gøre mig ret gal i skralden. I dag fik jeg så den utrolige ære, at min søn ikke mente han behøvede hjælpe mig mere i huset og det har han faktisk ikke gjort nu i over 2 måneder og noget af tiden har han været udskyldt af en brækket arm eller håndled. Men lader ikke til han kan huske man hjælper til og at han faktisk godt kan lide at lave mad og meget andet. I dag forlod han så hjemmet med vennerne mens jeg blev udsat for en masse ikke særligt rare ting fra omverdenen, som jeg virkeligt ikke kunne gøre for, fordi det var ikke mig der ikke ville åbne en dør. Det var beboerne, da jeg var ude med aviser. Og så klager de sq over mig. Ikke så lidt gal i skralden jeg blev over det. De henviste til et mord der blev begået for snart 2 år siden og jeg har gået med aviser der hele tiden og der plejer aldrig at være noget i den opgang. I dag kunne min søn og hans to gode venner så grine af mig, fordi jeg stod til ballade, for noget jeg ikke kunne gøre for. Jeg fik fornøjelsen af et totalt teenage angreb på mig og det var første gang med ham her, og jeg ser virkeligt frem til jeg få samme tur med ham her, som jeg har haft med hans storesøster og ved at der er ingen vej tilbage nu og det er kun et spørgmål om tid før jeg ikke har en lille en i huset mere.JEg håber lidt af det jeg har lært ham hænger ved og ved godt han gør,som sin søster og smutter fra reden og så kan jeg havde det og jeg står lige nu og gider faktisk ikke mere. jeg har ikke sommer ferie men er på arbejde og har nok at se til, og ingen som helst hjælp til noget og føler jeg er mad mor og servetrice og totalt til grin. Ingen vej tilbage handler også om jeg vil noget selv nu og jeg gider ikke være til rådighed og ofre mere af mit og har tænkt mig at tænke lidt på mig selv samtidigt med jeg igen har en teenager i huset af hankøn og kan intet gøre.
Men jeg ved fælden klapper nu..og engang til teenager i huset...

Skriv kommentar

Besvarelsen Engang til er publiceret 10/07-2015 03:55 af Sys Høj (Forårsglad) under skriveøvelsen Point of no return.
Version 1 - 10/07-2015 03:55
Besvarelsen er på 498 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Sanne Thomsen (Saento)
Hej Sys.
Jeg forstår følelsen af det, du prøver at beskrive, men denne tekst trænger til en kærlig hånd. Du bruger forkortelser, der ikke hører til i seriøse skrivelser, (eks: "sq"), men rettere i sms'er eller facebook opdateringer. Det har desværre den effekt at jeg bliver rykket ud af historien og i stedet tænker på hvorfor du valgte at skrive på nøjagtig den måde.
Ud over det, bruger du aaalt for lange sætninger. Meningen går tabt, når en sætning bliver for lang og kompliceret. Desuden mangler der også noget finpudsning i form af tegnsætning, grammatik, osv.
Ellers en fin historie med et godt potentiale. Jeg tror der er mange mødre (og fædre!), der kan nikke genkendene til den følelse, der beskrives her.
8 år siden