55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Bolden blev skudt ind mellem træerne i det mørke skovbryn. Jeg skelede til Kamilla, det var hende, der skød den væk, hende, der burde hente den, men hun var bange og hurtig: "Vi slår om det." Jeg trak modvilligt min knyttede hånd frem. Hun vandt, grinede triumferende og jeg måtte hente hendes bold i mørket.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvem tør? er publiceret 23/07-2015 01:47 af Josefine Hyldahl Andersen (Josefine Hyldahl) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 23/07-2015 01:47
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Josefine
Fin Drabble katastrofe, ærgerligt den ikke kunne være længere, for så kunne der tilføjes et eller andet uhyggeligt, når hun skulle ind og finde bolden i skoven.
Vh. Jytte
6 år siden