Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Sirenerne hyler!
Jeg vaagner og er totalt forvirret! Hvad sker der? Kigger paa uret - klokken er ikke engang 6...!
Jeg hoerer torden og kan se de vildeste lyn udenfor sovevaerelsets vindue. Han styrter ned i stuen og taender for tv og jeg kaster dynen om pigen og vaelter ned af trappen i sikkerhed i det lille toilet rum midt i huset.
Saa hoerer vi larmen. Larm fra tornadoen! Det er helt vildt! Pigen graeder og ryster over det hele. Hvorfor er vi dog her...? I tornado ramte USA...
Og saa blir' der stille! Utrolig stille!
Sirenerne hyler stadig!

Skriv kommentar

Besvarelsen Sirenerne hyler! er publiceret 14/10-2015 19:12 af Bettina Vestesen (Bettina V) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/10-2015 19:12
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Bettina
Her fornemmer man virkelig katastrofen. Stilheden mens de venter på at tornadoen kommer, med visheden om at de måske ikke overlever.
Fin Drabble katastrofe
Vh. Jytte
8 år siden
8 år siden
#2 Bettina Vestesen (Bettina V)
Tak Jytte Black (Lilla Blomst) - for din kommentar. Det betyder helt vildt meget for mig da det er nyt for mig at skrive paa denne maade og i et forum som dette. Saa tusind tak!
Bettina
8 år siden