Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hans øjne, er mørke. Han forsøger at trænge ind i mig, men hele min krop er anspændt. Jeg slår ham, og forsøger at komme væk. Hans højre knytnæve rammer mit venstre øje. Hans kropsvægt trykker mig mod maddressen. Han holder begge mine håndled fast med sin ene hånd. Tårene tvinger sig vej, ned til mine øre. Det gør ondt. Men så længe ordene ikke kommer ud over mine læber, så er det min skyld. Han stønner, og ruller om på ryggen ved siden af mig. Han siger, at jeg er smuk når jeg græder, inden han rejser sig, og går.

Skriv kommentar

Besvarelsen Manglende ord er publiceret 24/10-2015 23:29 af Ida Hansen (Kajaki) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 24/10-2015 23:29
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Basu
Jeg kan mærke ubehaget, følelserne. Jeg synes, det er en enorm stærk tekst som fanger en kultur, der lægger ansvaret hos offeret, i meget gribende få ord. Jeg kan mærke skyld. skam. magt.
4 år siden
4 år siden
#2 RGRA
Det er bare en super god beskrivelse. Meget følelse med få ord. Specielt den sidste linje fanger mig. Rigtig godt skrevet.
4 år siden
4 år siden
#3 Anne Sophie Schou (Fitte)
Vovet. Det er hvad jeg først og fremmest har at sige. Vovet at du beskriver noget så intimt og grænseoverskridende at du får folk til at væmmes. Normalt ville jeg måske have forkastet dit digt og ikke ville læse noget så ubehageligt igen, men du formår faktisk at udfylde opgaven. Den beskriver den katastrofe til fulde og du giver mig faktisk en dårlig smag i munden - som din hensigt helt klart var. Havde du ikke fået mig til at væmmes sådan, så havde din drabble ikke levet op til sin historie. Du har mig - desværre - med hele vejen og giver mig lyst til at vise dit digt til de fyrer der behandler piger på den måde, så de selv kan væmmes.
Tak for læsningen. Du gav mig kvalme - på en god måde.

/ Anne Sophie
4 år siden
3 år siden
#4 Naja Zascha Nørgaard (Naja Zascha)
Kære Ida

Meget stærk og væmmelig tekst. Med væmmelig mener jeg det positivt i skrivemæssig forstand. Jeg kan mærke de følelser du beskriver. Du får fortalt rigtig meget med få ord. Især de sidste 3-4 linjer er meget stærke.

Mvh Naja
3 år siden