Inspirationsøvelse #6

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jacob var en mand på 19 år, som var meget engageret i sit liv og ville rigtig blive opdaget med et firma. Han valgte at starte et transportfirma op sammen med en ungdomsven. De begyndte at planlægge, at høre om nogen ville sponsorer biler, værktøj osv. for at de kunne komme igang, da Jacob helst gerne ville undgå at sætte sig selv i gæld fra starten af. De fik lavet en hjemmeside hvor en samfundshjælper fra kommunen valgte hvordan siden skulle sættes op, hvor let tilgængelig den skulle være og om hvordan det skulle komme til at fange de eventuelle kunder som kunne være interesserede i at benytte dette lille firma. De besluttede at åbningen skulle ske om fredagen og at de havde travlt med at få det sidste på plads inden åbningen. De fik ordnet tingene og det blev fredag for åbningen af firmaet/hjemmesiden. Indenfor én dag, havde de allerede haft et rekordniveau af besøgende som var vildt, og de var vilde med at det kunne gå så godt og med alle de opgaver de allerede var blevet tilbudt, skulle de gå igang med det samme.
én af kunderne kommenterede deres navn, da han ikke synes det var et normalt navn til et transportfirma. Eftersom at Jacob og hans ungdomsven Jens havde valgt at kalde firmaet for sydøstenvind, for at skille sig ud og blive opdaget. Da de havde valgt dette navn, vidste de at folk ville kunne huske dem pga. navnet og det blev de. Folk kendte til firmaet fra nettet, og hurtigt fik de travlt med at arbejde og ansætte nye folk, da de ikke kunne nå at transportere alt som de var bestilt til. Jacob og Jens valgte at udvide firmaet til at blive et fast flyttefirma og transportfirma, og fik en rigtig god succes med dette. De havde ikke fortrudt denne ting, og deres sjæl lå i sydøstenvind.
Tilfældige ord: transportfirma, rekordniveau, sydøstenvind, ungdomsven, samfundshjælper

Skriv kommentar

Besvarelsen Ny fremtid - nyt liv er publiceret 26/10-2015 14:18 af Simone Kristine Sørensen (Simonekristine) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #6.
Version 1 - 26/10-2015 14:18
Besvarelsen er på 313 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Emma Marie Kongsbak
Super fed tekt! Elsker titlen!
5 år siden