Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

I en kurv i måneskinnet ligger en lille dreng. Trods den sorte himmel, lyser kurven op. Drengen er blot et spædbarn, men inden længe skal en ung kvinde finde kurven, og tage barnet til sig, som var det hendes eget. Den unge kvinde har af flere omgang været indlagt på psykiatrisk hospital, og er i dette øjeblik på flugt fra behandlere og egen familie.
Mødet med det lille spædbarn i den lysende kurv i måneskinnet bliver den unge kvindes møde med en livs gnist, som hun ikke vidste, at hun stadig havde i sig. Sammen bliver de to skæbner kastet ud på deres livs eventyr, og det går ikke stille for sig, da den unge kvinde beslutter sig for at finde ud af, hvem der egentlig savner den lille dreng i den lysende måneskurv...

Skriv kommentar

Besvarelsen Drengen der kunne alt er publiceret 02/12-2015 14:45 af Anonyym under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 02/12-2015 14:45
Besvarelsen er på 134 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Silje Aleb (Paletten)
Det lyder spændende med reference til en anden tekst og så alligevel sin egen handling..
6 år siden
6 år siden
#2 Simon Rosenkilde (SimonSaiz)
Bravo! - SÅ godt! Tak for den.
6 år siden