Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Tæsk, det var alt hvad jeg var god for. En knytnæve af sten ramte mit dunkende ansigt, og mit syn blev tåget. Jeg kiggede op på den smilende mand og rejste mig op. Ild vibrerede under min hud og stak ud som flammer der lyste. Sten mod ild, der hurtigt strøg imod hans retning. Slå ham, hårdere, hårdest, ned i gulvet, for alt jeg var god for var tæsk. Adskillige år hvor man er blevet basket væk som en flue. Jeg slog ham indtil han lukkede sine kolde øjne. Rollerne var byttet, verden var ikke den samme
Aldrig undervurder løbeild.

Skriv kommentar

Besvarelsen Ild i fluen er publiceret 13/03-2016 11:10 af Maia Prehn (Maiaskousen) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 13/03-2016 11:10
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Kristian Dolberg
Jeg er vild med det høje tempo, og med ild-semantikken. Jeg er især tosset med sætningen "ild vibrerede under min hud." Kraftfuldt.
8 år siden
8 år siden
#2 Zakarias Suviér (Zakarias)
Der er virkelig noget power bag dine få ord. Super fedt. Jeg er fjollet med dit brug af elementerne til beskrivelse af karaktererne. Dog kan jeg godt savne en smule mere flow i teksten, i forhold til længden og opstillingen af sætningerne. Indledning og afslutning kompenserer til dels for dette, samt gradbøjningen af hård undervejs (mega fedt).
Alt i alt en flot tekst og god læseoplevelse :-)
8 år siden
8 år siden
#3 KunSara
Jeg er vildt med dit billedsprog - især metaforerne om ild. Godt skrevet!
8 år siden
8 år siden
#4 Marie F
Jeg synes at det var en rigtig fin tekst. Jeg er vild med din evne til at gøre brug af billedesprog. (:
8 år siden