Fremtidens fysiologi - Kasper Lund

Science fiction

Opgavebeskrivelse

Året er 2059. En helt almindelig dag. I en helt almindelig persons liv. Fortæl om en begivenhed, kedelig eller spændende, på netop denne dag. Afslør ikke for meget omkring tid og sted, lad det være op til læseren at gætte med.

"Fuck mig. " Var den første tanke der ramte mit hoved, idet jeg løftede det fra hovedpuden. Vækkeurets skingre, irritationsfremkaldende ringen, fik ganske enkelt mit syntetisk fremstillede blodprodukt til at boble ustyrligt. Vækkeuret eksisterede ikke fysisk, men derimod var vækkeuret en indstilling, udelukkende muliggjort af artikulationen imellem min smartphone, og mit centralnervesystem - som samarbejdede via. En kombination af mine egne biologiske elektriske impulser i mine neuroner, og den artificielle elektriske aktivitet som eksisterede i teknologien. Præcis hvordan denne teknologi fungerede - det anede jeg ikke.
Men op ad sengen skulle jeg, for arbejdet kaldte.

Jeg greb naturligvis min smartphone som det første - hvori jeg fremmanede en applikation som kommunikerede med et indopereret apparat i min pancreas, som via. Farmakologisk produceret Glukagon- hormon, kunne frigive deponerede komplekse kulhydrater fra mine - pr. selvfølge - opgraderede - tværstribede muskulaturer, og fra mine leverceller. "Dette er en helt normal fysiologisk funktion - men jeg kan selv kontrollere det. " mumlede jeg til mig selv, og aktiverede derefter applikationen, som gjorde at jeg ikke var nødsaget til at spise den første time. Jeg var sjældent sulten lige fra morgenstunden.

Jeg behøvede intet mere, eller mindre - end én tanke, for at få hele mit netværk op på indersiden af min nethinde. "Nej, for fanden. Mikkel har fået et nyt Hoverboard. Eller rettere - et nyt, gammelt Hoverboard. Jeg kan fandeme tydeligt huske, dengang i 2014- 16 hvor alle folk kørte rundt på de der skaldede bræt med hjul, og kaldte dem "svævende board". " - Det var en meddelelse jeg sendte til min "Kæreste" - som egentlig, teknisk set var en robot, så derfor måtte jeg løbende give "hende" lidt informationer omkring fortiden som vi plejede at kende den.

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Besvarelsen Fremtidens fysiologi - Kasper Lund er publiceret 19/05-2016 20:16 af Kasper Lund (Dynamikken) under skriveøvelsen Science fiction.
Version 1 - 19/05-2016 20:16
Besvarelsen er på 287 ord og lix-tallet er 45.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Michelle Kjeldahl Haun (Chelle4)
Fedt skrevet. Dog med et par svære ord jeg ikke lige forstod, som gjorde at jeg lige tabte interessen og mistede fokus en enkelt gang.
4 år siden
4 år siden
#2 Vagn F. S. Ejegam (Nesnerøs)
Er ret vild med denne tekst. Fine formuleringer, og man tænker, at det måske ikke er så meget fiktion, hvis man kigger på, hvor lidt folk kan abstrahere fra deres telefoner allerede i dag.
4 år siden
4 år siden
#3 Hanne Rump (HanneR)
Fed tekst - virkelig godt skrevet. En enkelt gang tager det måske overhand med de lægelige/fysiologiske fagtermer :-)
4 år siden
4 år siden
#4 Sys Høj (Forårsglad)
Koldt og teknisk og skide godt skrevet og kun ting og så robot der har værdi og det er det, som det skal være fremtid og med lidt lune :-)
4 år siden