Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der stod jeg, paralyseret, alt imens mennesker forvildede løb forbi mig med deres tomme ansigter. "Se!" sagde jeg pegende mod kometen, som CNN i flere måneder havde advaret verden mod. Aldrig havde jeg set noget så smukt, mystisk og skræmmende på samme tid. Tankerne var det eneste som, som menneskerne omkring mig, forvildet løb rundt: Hvor skulle folk hen? Der var jo intet at løbe hen mod? Om lidt ville alt alligevel være væk. Byer, lande, kontinenter, mennesker, familier, alt sammen. Gad vide hvordan det egentlig er at dø? Mon det gør så on... og med ét blev alt sort..

Skriv kommentar

Besvarelsen Aldrig mere er publiceret 26/06-2016 21:52 af Emilie Lundgren (EmilieMee) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 26/06-2016 21:52
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 René Laurs Foged (DOMINUS-DK)
Super fin besvarelse af din skriveøvelse...
Meget action præget i bedste hollywood stil. Jeg kunne lide hvad jeg læste.

Velkommen til fyldepennen EmilieMee :)
5 år siden
5 år siden
#2 Lisbeth Cederholm-Rytter
Hej Emilie,
Rigtig god ide, du har spundet historien om, jeg kan godt lide den i sin helhed:)
Jeg ville dog vælge en anden formulering end denne: "Tankerne var det eneste som, som menneskerne omkring mig, forvildet løb rundt". Skriv "end" istedet for "som", det virker som en slå fejl, og byt lidt rundt på det. Jeg tror, det du mener er: "Tankerne var det eneste der, som menneskerne omkring mig, løb forvildet rundt". Ellers meget fin tekst og velkommen på FP.
Bedste hilsner LCR
5 år siden
5 år siden
#3 Marie Alexander White (Marie Alexander)
Hej

Virkelig god ide. Fin besvarelse.
Værd at bygge videre på, eller lave en forhistorie til, om du vil.
Dog vil jeg måske ikke vælge mørke som et fikspunkt i slutningen, men et skarpt lys, der går over i hvidt, men hver sin smag.

M.A.
5 år siden
5 år siden
#4 Max Scmidt
Rigtig god historier og samtidig en smule skræmmende!
5 år siden