Den lander altid på den forkerte side

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg kunne mærke grebet svækkes og jeg kunne mærke den glatte overflade langsomt begynde at glide udover højre side af min hånd, kollisionskursen mod gulvet var sat. Min hjerne arbejdede på højtryk i en febrilsk forsøg på at kalkulerer hvor hurtigt venstre hånd skulle bevæges for at bryde faldet. I en hurtig og præcis bevægelse blev min hånd flyttet, men desværre for langsomt og manøvren fik kun at forværret situationen da spidsen af langefingeren fik puffet til syltetøjsmaden og kollisionskursen blev ikke afbrudt. Jeg kunne ikke gøre andet end at betragte maden, som den landede på gulvet med syltetøjet først.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den lander altid på den forkerte side er publiceret 02/07-2016 22:09 af Kenneth Friis (KFriis) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 02/07-2016 22:09
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Marie Alexander White (Marie Alexander)
Det er i høj grad en katastrofe, Det er super godt tænkt.
Godt beskrevet hele vejen igennem af tanker og bevægelser.
God løsning
M.A.
3 år siden
3 år siden
#2 Poul Brasch (Blækhuset)
Se filmen: "Det spritnye Testamente" hvor Gud bor i Beligen og er en ond satan. Det er hans skyld at syltetøjsmadder altid ender med syltetøjet nedad.
Fint lille dagligdags uheld, som sker hver dag. Løsning: Drop Syltetøjet, det er alligevel kun sukker og ikke godt for dig.
tak for god underholdning.
Poul / Blækhuset
3 år siden
3 år siden
#3 RixFix
God og sjov beskrivelse af en af hverdagens små katastrofer
3 år siden
2 år siden
#4 Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Fantastisk slutning. Starten lægger op til stort drama og i mine stille tanker, tænkte jeg at nu er der én der dør. Og så var det bare en syltetøjsmad.
God øvelse som du har fået noget helt specielt ud af..
2 år siden