Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg forsøger at rejse mig på albuerne, men en mandsstemme nær mig fraråder det. Han nævner noget om mit ben. Jeg kigger ned, et stort metalstykke stikker ud af mit lår. Det ligner et kæmpe søm. Hvordan har jeg ikke opdaget det? Hvorfor kan jeg ikke mærke det? Jeg kan slet ikke mærke mine ben.

Så husker jeg hvad der skete. Det hele gik så forbandet stærkt. Der lød et øredøvende brag, og min blå designerkaffekop splintrede på gulvet. Pludseligt stod alt omkring mig i flammer.

Jeg forstår hvad tingen i mit ben er, det er en granatsplint fra bomben.

Skriv kommentar

Besvarelsen Alt det vi ikke forventer er publiceret 14/08-2016 17:34 af Christine Alexandra L. Thomsen (C.A.L.T) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/08-2016 17:34
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Castro
Hej, det kom lidt bag på mig, at årsagen til det smadrede ben var en bombe. Der manglede noget i begyndelsen af historien, der antydede på, at det var en bombeangreb, men generelt set var det en god drabble, og så lige præcis 100 ord. ; )

Mvh.
Maritza
3 år siden